“Een echte deskundige is een ervaringsdeskundige”

Ben jij dé deskundige binnen jouw organisatie?

Ben jij de consultant met kennis en ervaring in de bedrijfprocessen?

Ben jij de gebruiker met kennis en ervaring van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Nee? Laten we daar samen verandering in brengen!

Training

Natuurlijk ben jij deskundig! Een deskundige op jouw vakgebied. Als gebruiker ken jij alle ins en outs van het bedrijfsproces, maar om deze te kunnen vertalen naar een ERP-pakket is andere kennis nodig. En als consultant bezit jij wel de kennis van de software, maar ontbreekt het vaak juist aan die bedrijfsspecifieke kennis.

Daarom begeleiden wij aankomende/startende Microsoft Dynamics 365 Business Central consultants, projectmanagers en gebruikers met praktische leertrajecten. Zodat zij kennis krijgen van elkaars vakgebied. Hierdoor zal kostbare communicatie tussen beiden vele malen efficiënter verlopen.

Welke functie vertegenwoordig jij?

Projectmanager

Trap niet in de valkuilen!

Staat u als projectmanager aan de vooravond van een implementatie Microsoft Dynamics 365 Business Central? Het is een uitdaging, zelfs voor een ervaren projectmanager, om de implementatie van een onbekend systeem met een onbekende partner te managen.

Dankzij deze, twee uur durende, één op één Teamssessie voor aanvang van een implementatie-traject is een groot deel al niet meer onbekend en kunt u goed voorbereid aan de slag. Een globale rondleiding en praktische basisfunctionaliteiten worden stap voor stap voor u uiteengezet. U wordt vooraf geïnformeerd over valkuilen en ontvangt praktische tips voor de implementatiefase. Hierdoor weet u niet alleen wat u te wachten staat, maar met behulp van werkinstructies en do’s en don’ts, die u na afloop van de sessie ontvangt, heeft u ook de tools in handen om directe kostenbesparing te realiseren en veelvoorkomende problemen te voorkomen.

Online
Online+

Consultant

Of voor de organisatie die hoge consultancy kosten wil besparen!

Wil je als consultant van Microsoft Dynamics 365 Business Central aan de slag, maar wil je in de eerste werkweken meteen van toegevoegde waarde zijn?

Gaat uw organisatie Business Central implementeren? Ziet u “stelposten” van bijvoorbeeld 8 tot 40 uur per documentlay-out, wat neerkomt op €1.200,- tot €6.000,- per document?! Of ziet u termen als “op nacalculatie” staan? Zorg dan dat u het heft in eigen hand neemt en dergelijke hoge kosten bespaard door het zelf te doen. Denkt u nu, ja maar ik weet niet hoe dat moet?

Dan is deze e-learning wat u zoekt!

Dit online leertraject is het ideale leertraject voor aanvang van een implementatie of carrière als consultant of key-user. Het bevat video’s, werkinstructies en oefeningen op het gebiedt van implementatie zoals:

  • Migreren van data, configureren van pagina’s,
  • Documentlay-outs aanpassen,
  • Pagina lay-outs per afdeling instellen,
  • Machtigingen oftewel gebruikersrechten beheren.

Al deze zaken worden stap voor stap voor u uiteengezet. Hierdoor weet u niet alleen wat u te wachten staat, maar met behulp van de oefeningen uit de cursus heeft u ook al ervaring opgedaan en kunt u het zelfstandig uitvoeren.

Tijdens de onboarding van consultants en implementatie van het ERP-pakket gaat doorgaans veel tijd verloren aan uitleggen van deze belangrijke basiskennis. Met de opgedane kennis en ervaring van dit leertraject bespaart u die tijd en kosten en draagt u direct bij aan een succesvolle implementatie.

U kunt uw lessen volgen waar u wilt en wanneer u wilt in uw persoonlijke leeromgeving. Beschikbaar in elke browser en in een gratis app, beschikbaar op elke appsource.

Productowner

Alle kennis binnen handbereik

Bent u de product owner op het gebied van Business Central binnen uw organisatie? Zou u graag als product owner willen werken? Of bent u op zoek naar een compleet naslagwerk?

Dan is deze e-learning wat u zoekt!

Het bevat werkinstructies met printscreens voor bedrijfsprocessen in Business Central, workarounds voor alternatieve bedrijfsprocessen en instructies om issues (en foutmeldingen) te verhelpen. Dit is het complete naslagwerk van 15+ jaar Microsoft Dynamics (Navision en Business Central) ervaring. En bij elk nieuw issue, nieuwe functionaliteit of geschreven werkinstructie wordt dit leertraject voor u kostenloos aangevuld. Ontbreekt er op enig moment informatie die u zoekt? Geef het aan en wij zullen het waar mogelijk en indien gebaseerd op standaard Business Central uitzoeken, testen en een werkinstructie toevoegen aan dit leertraject.

U kunt uw lessen volgen waar u wilt en wanneer u wilt in uw persoonlijke leeromgeving. Beschikbaar in elke browser en in een gratis app, beschikbaar op elke appsource.

BC Community
Praktijkopleiding

Gebruiker

Geef een kickstart aan de implementatie!

Tijdens deze twee uur durende (kick-off) training maken gebruikers (of in eerste instantie key-users) kennis met Business Central. Dit is een fantastische voorbereiding voor een implementatie traject. Key users hebben na afloop een beeld van de structuur en de verschillende pagina’s van het pakket en hoe deze in de basis gebruikt kunnen worden. De key-users kunnen navigeren, filteren en zoeken en kennen de terminologie van Business Central. Ook weten zij een efficiëntieslag te behalen door pagina lay-outs aan te passen voor de verschillende afdelingen binnen de organisatie. En zij sluiten de training af met een naslagwerk met praktische instructies.

De kick-off training voorkomt dat consultants in de workshops per afdeling telkens hetzelfde uit moeten leggen. Bovendien wordt voorkomen dat gebruikers of consultants onnodig veel tijd besteden aan het uitwerken en opmaken van instructies voor collega’s. En doordat de key-users de consultants beter begrijpen kan direct de bedrijfsspecifieke inhoud behandeld worden en wordt veel kostbare tijd bespaard. Training wordt verzorgt bij u op locatie of desgewenst in ons inspirerende opleidingslokaal.