“Samen kom je verder”

Kennis of capaciteit te kort?

Vanuit ons grote netwerk kunnen wij u in contact brengen met partners, leveranciers, potentiële klanten en nieuwe collega’s.

Wij delen niet alleen graag kennis, maar leggen ook graag de verbinding tussen personen en organisaties die elkaar kunnen versterken.

Ieder van onze partners kan vanuit zijn eigen expertise een (puzzel) stukje van uw oplossing bieden. 

Training

We’ve got your back!

Back-up-team

Bent u consultant of Microsoft Partner en wordt op u een beroep gedaan om de klant op organisatorisch gebied te ondersteunen?

Of bent u gebruiker van Microsoft Dynamics 365 Business Central en komt u door de hoge werkdruk niet toe aan data-migratie, data-opschoning, order-opschoning of orderverwerking?

Door de unieke samenwerking met Jobr. kunnen wij u het Back-up-team aanbevelen. Het Back-up-team doet zijn naam eer aan en kan u projectmatig of op uurbasis bijstaan. Deze kundige en ervaren teamleden zijn opgeleid in onze Academy en/of hebben de nodige kennis en ervaring in Business Central. Zij kunnen wel die ondersteuning op organisatorisch niveau bieden, waardoor u als Microsoft Partner uw klanten net dat beetje extra service kunt bieden tijdens implementatie- of optimalisatietraject. Of zij zijn de letterlijke back-up van u en uw personeel (of collega’s) wanneer de werkdruk te hoog wordt. Denk aan de volgende werkzaamheden:

 • Data-migratie
 • Data-opschoning
 • Data-aanvulling
 • Order-opschoning
 • Administratieve werkzaamheden
  • Order intake
  • Facturatie (inkomend en uitgaand)
  • Debiteurenbeheer

Onze CIO zal als eerste aanspreekpunt met u de taken inventariseren, het Back-up-team instrueren en er op toezien dat zaken volgens afspraak worden uitgevoerd.

Back-up-team

Een selectie van onze partners!

“Alleen ga je snel, samen komen we verder”

EasyStep2

EasyStep2

Microsoft Dynamics 365 Business Central Partner

Bedrijfssoftware voor de productie of logistiek nodig? Het ervaren team van EasyStep2 staat voor u klaar!

JOBR.

JOBR.

Reqruitment specialist

Jobr. is de grote specialist binnen recruitment. Zij richten zich specifiek op de branches IT, Finance, Marketing, Sales, Transport & Logistiek.

Dynamics4Business

Dynamics4Business

Microsoft Dynamics 365 Business Central Partner

Dynamics4Business integreert software op maat met ERP-software van Microsoft Dynamics binnen uw MKB, (groot)handel of logistiek bedrijf.

Langen Handelsonderneming

Langen Handelsonderneming

Voor uw logistieke oplossingen

Bij Langen Handelsonderneming kunt u terecht voor advies op het gebied van warehousing en logistiek. Flexibel transport, logistieke dienstverlening en verkoop en verhuur van roerende zaken.

Halloy B.V.

Halloy B.V.

Business Solutions

Halloy is specialist op het gebied van productie automatisering voor de metaalindustrie. Zij optimaliseren de samenhang tussen mens, proces en software. Met rijkelijke kennis en ervaring in de maakindustrie helpen zij bedrijven bij de volgende technologische stap.

Documizers

Documizers

Baas in Documentprocessen

Documizers zorgt er met haar cloudoplossingen voor dat documenten en e-mails automatisch gegenereerd én verwerkt worden.

Acadon

Acadon

Bedrijfssoftware voor houtbranche

Acadon levert zeer omvangrijke aanvullende extensies op Business Central toegespitst op de houtbewerkende industrie.

CodeUnit

CodeUnit

Webshop connector

CodeUnit levert een geavanceerde webshop connector voor Business Central.

Schaffenburg Office Furniture B.V.

Schaffenburg Office Furniture B.V.

Producerende groothandel van meubilair voor de zakelijke markt

Een goed werkend ERP-pakket ondersteund u natuurlijk in uw dagelijkse werkzaamheden, maar goed kantoormeubilair doet dat ook. Met het meubilair van Schaffenburg Office Furniture B.V. bent u thuis op uw werk!

Marnix Kroon

Marnix Kroon

Teamleider Werving&Selectie - NasWerkt

Op zoek naar nieuwe collega’s of personeel? Neem contact op met Marnix voor een passende oplossing en kandidaat.